Ett nationellt yogacenter i VÄSTERÅS
HoliYogans hemvist!
StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik

Mer om terminskurserna
Mer om workshops
Sommarretreats


Mer om terminskurserna
HoliYoga och meditation med Erica
Mjuka, varsamma yogapass med utgångspunkt i chakrasystemet för dig med smärta eller utbrändhet, eller för dig som bara vill balansera och lugna kroppen för återhämtning och stressreducering. Vila ingår i alla pass.

Fokus ligger på att låta andningen ta plats i kroppen. På så sätt ökar du möjligheten för rörlighet, balans och avslappning.
Holiyoga är helt anpassat efter dina förutsättningar. Alla rörelser går att göra på stol, stående, sittande på golvet eller liggande.
Tillbehör i form av mattor, kuddar, filtar finns på Shanti.


Yogapass HoliYoga & Meditation, Ulrica
Yogapass som alla klarar,men med olika intensitet från gång till gång. Ibland oerhört lugnt och inkännande och ibland med mer kraft. Allt beror på VAD vi vill komma åt med yogan! Ibland är det stressupplösning, ibland immunförsvaret, ibland hormoner, ibland bättre sömn, ibland mjukare axlar osv HoliYogan arbetar i de djupare lagren energimässigt, emotionellt och fysiologiskt. Vi har ALLTID en rejäl guidad avslappning och en stund meditation (ofta chanting) oavsett dagens tema. Du bör ha en längtan att gå djupare i dig själv för att få ut maximalt av kursen!Holiyoga och meditation med Camilla  

Info kommer


Body awareness med Lina

Info kommer

 
Foto: Lysa Öster
StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik