Ett nationellt yogacenter i VÄSTERÅS
HoliYogans hemvist!
StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstameButik

Shantis lokaler
Vision
Adress & kontakt
Dags att börja med Yoga? TEST!
Artiklar mm
HoliYoga RÖST, HORMON och TERAPI


Vision

Livet är fullt av paradoxer!! Inom en och samma människa ryms en ocean av motsägelsefullheter. Ingen är entydig och lättbegriplig, det ligger inte i människans natur.

Det finns de som förespråkar renlevnad och "duktighet" i livets alla aspekter; mat, yoga, tankar etc


Men människan blir lätt förstelnad av all duktighet och börjar prestera sin renlevnad, prestera sin yoga. Man tar sig själv på väldigt stort allvar och plötsligt blir livet också väldigt allvarligt.

Min erfarenhet och emotionella övertygelse är att vi behöver humor, distans och paradoxer för att fortsätta vara människor.Min längtan består i att allt och ALLA ska få rymmas i ett yogiskt liv!!  Att alla människor, som vill, på sitt eget unika sätt ska hitta yogan som redskap och följeslagare i ett ibland kanske kaotiskt liv. Mitt i kaoset,  mitt i värken, mitt i småbarnsfamiljens vardagliga vedermödor, mitt i ensamheten och förtvivlan, mitt i  lustfyllda äventyr... mitt emellan alla paradoxer och motsägelsefullheter som ryms inom oss alla...där finns yogan som ankare och redskap att överbrygga tillvarons galenskaper!

Detta är också min VISION!! Jag välkomnar ALLA att Yoga, meditera, njuta, äta böngryta, äta en kanelbulle och göra något galet, motsägelsefullt - tillåta oceanerna av motsägelsefullheter att få finnas inom dig, känna flödet av allt som är du i meditationen - fortsätta att odla och lära känna det som är DU!!
Min vision är att du, istället för att prestera din yoga, vågar LEVA din yoga!!

Ulrica Gulz, juli 2008


 

 

 

 

StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstameButik