Ett nationellt yogacenter i VÄSTERÅS
HoliYogans hemvist!
StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik

För hela människan
Meditation
Hur går ett yogapass till?


För hela människan

Yoga

 

för hela människan

Fysisk träning
Genom regelbunden yogaträning får du en mjuk, smidig och vältränad kropp.

Kroppsmedvetenhet
I yogan strävar man efter att vara närvarande i kroppen, närvarande i rörelsen och närvarande i nuet. Man stärker sin förmåga att lyssna på kroppens signaler och vara snäll mot sin kropp.

Stresshantering
Vaccinera dig mot stress – börja yoga! Ja, det handlar ju inte om att ta en spruta, utan om att du själv kan ta kontrollen över stressen i ditt liv, det är inte längre stressen som kontrollerar dig! Till exempel gör den yogiska djupandningen att dina tankar och känslor lugnar ner sig och kroppen slappnar av, blodtrycket sänks och matsmältningen balanseras.

Förebyggande hälsovård
Yogan är en effektiv teknik för hälsa, livskraft och personlig utveckling. Otaliga vetenskapliga studier visar att yogan är en effektiv, enkel och billig teknik som kan hjälpa människor och förhindra långtidssjukskrivning.

Mental träning
Yoga är en teknik för att lära sig att identifiera sig med sitt inre jag och inte med sina tankar och känslor. Man strävar efter att studera sina tankar och känslor från ett mer neutralt perspektiv, ett observerande jag, som medvetandegör dina tankemönster och därmed ger dig möjlighet att förändra dem.

Känslomässig balans
Att ta hand om sig själv, lyssna till sitt hjärta, göra det som man tycker är viktigt och ha ett öppet hjärta i mötet med andra människor är vår stora utmaning.

Avslappning
Förmågan att kunna slappna av är avgörande för din hälsa och ditt välbefinnande. Spänningar sliter på kroppen och leder till att du gör av med onödig energi. Avslappning gör att du blir mer lugn och harmonisk. I avslappning får tankarna tystna, sinnet vila och kroppen en chans till återhämtning och läkning.


StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik