Ett nationellt yogacenter i VÄSTERÅS
HoliYogans hemvist!
StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik

Fibromyalgi
Musik
CV
Yoga
Alternativa metoder


Musik

Jag är uppvuxen under flygeln till tonerna av min pappas pianospel och mammas sång. Så ser hela släktbilden ut  - ALLA är musiker och det var kanske inte konstigt att det blev violoncell som blev mitt instrument med tanke på att jag som liten hade min morbror, som är en av världens mest uppskattade cellister, som förebild och idol.

Jag var verksam som violoncellist i landets orkestrar och kammarmusiksammanhang tills dess att fibromyalgin satte stopp. 3 år på solistlinjen i Göteborg, 1,5 år Musikvetenskap och 4 år på Kungliga Musikhögskolan har lagt en bred grund för mitt fortsatta arbete med musiken utan stråke i hand.

Jag har en stor del av mitt hjärta i körmusicerandet. Att dirigera kör är en passion som tyvärr inte fått blomma ut ännu på grund av fibromyalgin.

Jag har undervisat i filmmusik på Musikvetenskapliga Institutionen, Stockholms Universitet och utarbetat en metodik för filmmusik och komposition från grundskola till proffs.

Under flera år var huvudämnena för min undervisning på SMI musikteori, dirigering, filmmusik och komposition i klassiskt, såväl som jazz. Numera har mångfalden blivit mer enhet och helhet.

Huvudspåren inom musiken för mig är numera att utbilda kördirigenter och att utveckla ämnet röstyoga, dels inom den egna verksamheten och på högskolan där kurserna i röstyoga nu är inne på sitt fjärde år. Hösten 2008 kommer den första möjligheten att gå en fördjupningskurs i Röstyoga på SMI.


StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik