Ett nationellt yogacenter i VÄSTERÅS
HoliYogans hemvist!
StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstameButikyoga och meditation

eButik RSS
CD02 Liggande chakrapass

Ett LIGGANDE, djupgående men varsamt Holistiskt Yogapass för att balansera alla chakran,
ta plats i kroppen, släppa stress och sova bättre.

Pris  210,00 kr
CD04 Breathwalk
Passet som är lika mycket för dig som tycker om att vara ute och gå eller för dig som har svårt att komma iväg på promenad. Här tar du med dig yogan på promenaden i dina hörlurar.
Pris  210,00 kr
CD05 Solhälsningar
Den urgamla och kraftfulla yogaövningen som finns i alla traditioner görs på den här cd:n i 3 olika versioner. Du väljer den som passar dig för dagen; solhälsning på stol, solhälsning mot stol eller stående.
Pris  210,00 kr
CD07 Röstyoga pass 1

 

Ett röstyogapass för att öppna rösten och kroppen med Ulrica Gulz 

Pris  210,00 kr
CD08 Andning & Vila
Använd och uppskattad av många! "Mitt bästa sömnpiller!! Den följer mig genom hela livet!" Lär känna din andning och lär dig det yogiska långa, djupa andetaget. I kroppsguidningen går vi igenom alla dina kroppssystem, släpper stress och läker. Hela cd:n är utmärkt för dig som inte har tid att "göra" yoga. Du kan lyssna t.ex. när du går och lägger dig och släppa stress och oro som du samlat på dig under dagen. Om du har svårt att sova får du stor hjälp av den här cd:n.
Pris  210,00 kr
CD10 Binjurepass
För binjurarnas återhämtning som lugnar, släpper stress och öppnar ett hormonellt samtal mellan äggstockar, binjurar, sköldkörtel, hypofys.
Pris  210,00 kr
CD11 Läk Dig Själv
En CD för dig som vill läka mer djupgående. "Jag har lyssnat varje dag i ett halvår, jag älskar den!" CD-kund
Meditationen
  är uppdelad i tre delar; 1a – avslappning, 1b - balansering och 1c - läkning.
Pris  210,00 kr
CD12 Sängyoga
Ett pass som är bra för dig som behöver börja med yogan liggande i din egen mjuka säng. Där känner du dig trygg och varm. De första 20 minuterna är liggande övningar som riktar in sig på kroppsmedvetenheten och balansen mellan höger och vänster kroppshalva. De sista 10 minuterna gör du sittande på sängkanten och har en tonifierande (energigivande) effekt. Passet fungerar också som ett utmärkt vakna-upp pass på morgonen, ELLER, om man inte gör spåret med sittande övningar, så är det även bra som kvällspass i sängen för att släppa spänningar och stress som samlats i kroppen och sinnet under dagen.
Pris  210,00 kr
CD14 5 Andningsmeditationer
Fem andningsmeditationer ca 5-8 minuter långa
Pris  210,00 kr
DVD/CD Yoga för rening! Lymfa, immunförsvar, lever
Det här passet är ett renande pass för ALLA som vill rena kroppen på gifter och slagg! Men det är också utformat med omtanke om de kvinnor som har eller har haft bröstcancer. Passet går att träna när man är nyligen diagnosticerad, under behandling, till och med kort efter operation, och i fortsatt rehabilitering. Alltså hjälp och redskap både under de svåraste perioderna, såväl som de rehabiliterande och förebyggande.
Pris  350,00 kr
10 objekt totalt


<< Tillbaka till katalogen

StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstameButik