Ett nationellt yogacenter i VÄSTERÅS
HoliYogans hemvist!
StartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik

Mer om terminskurserna
Mer om workshops
Sommarretreats


Mer om workshops
Helgkurser & Workshops & Sköna söndagar mm
Vi skriver pga tidsbrist för tillfället bara in aktuella workshops i på startsidan
, tag kontakt med respektive lärare för mer info!


Workshops
Vill du fördjupa dig och lära dig mer om vad yoga är och hur det fungerar? Då är den här serien med fördjupningskurser om yoga och alternativa metoder för att balansera kropp och själ bra för dig!  Vem som helst är välkommen på Shantis workshops!

Workshops lördagar, söndagar, måndagar, tisdagar och onsdagar

Foto: Lysa Öster
Separata workshops
Under dessa tillfällen, som alltså är 3 timmar varje gång, gör vi inte bara yoga och mediterar utan du får möjlighet att att fördjupa dig och lära känna dig själv och dina obalanser, dina präglingar och hur du kan lösa upp, förändra och börja leva ditt EGET LIV med kraft och  glädje!

Datum ej satta ännu, men dessa ämnen kan bli aktuella:

  • CHAKRAN - HELHET
  • Hormonyoga
  • Sömnyoga
  • Huvudvärksyoga
  • Paryoga
  • Chanting


Läs om workshops nedan som erbjuds med jämna mellanrum

OBS! Endast föranmälan till alla workshops!Thomas Di Leva

Thomas Di Leva har varit två gånger på Shanti; en workshop och en heldagsretreat. Hans besök är oerhört uppskattade och därför kommer han med största sannolikhet tillbaka under 2010. Han är även gästlärare på Ulricas utbildning i Holistisk Yoga som startar ht 2010.
KLANGMASSAGE & RÖSTYOGA


Ina Kornfeldt & Ulrica Gulz
Genom klangskålarnas klang och röstyogans kraft försätts cellerna i rörelse. Under den här helgen möts klangmassagen & Röstyogan på ett unikt sätt. du som deltar får jobba med läkning och balansering både utifrån med hjälp av skålarna och inifrån med hjälp av rösten.
www.inklama.se

Ina Kornfeldt är auktoriserad utvildare i KM av "Institut fur Klangmassage-therapie". våren 2006 startade hon det svemska Utbildningsinstitutet för Klangmassage. Ulrica Gulz har fört Röstyogan i Sverige upp till Högskolenivå! Nu möts dessa lärare i en nydanande gemensam helgkurs.


YOGA & AYURVEDA


Kristofer Edlund med läkarexamen i Ayurvedisk Medicin håller en helgkurs tillsammans med Ulrica Gulz. Intressanta fördjupande föreläsningar om Ayurveda & Yoga varvat med praktisk Yoga & Meditaiton för din dosha. Under kursen finns möjlighet att till reducerat pris boka ensild konskultation med Kristofer.


Ayurvedisk matlagning, 1 dag med Kristofer EdlundYoga för din Dosha  med Ulrica GulzYoga för par   med Ulrica GulzSu Jok för husbehov   med Ulrica GulzYogaasanas
med Ulrica Gulz


Yvonne Ryding - Själens Hälsa
Zenmeditation med Sante SenseiAshtanga - Hathayoga med Marianne KoskelaShiatsu för husbehov med Yvonne HaglundStartsidaTerminskurser & workshopsVad är Yoga?Ulrica GulzLina Petersdotter JohanssonErica RudstamCamilla MassaroeButik